Zondagmiddagmuziek in de Blaricumse Dorpskerk op zondag 24 maart 2013 om 15.00 uur, Torenlaan 16 in Blaricum

Crissman_Taylor
Crissman Taylor
Robert Hoving, bariton
Robert Hoving, bariton
Maaike_Peters
Maaike Peters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Belle van Zuylen muzikaal’  Zondag 24 maart … een bijzonder muzikaal programma.
Dan verschijnt Maaike Peeters in de totaal andere gedaante van Belle van Zuylen!
Maaike Peeters (cello), Crissman Taylor (mezzo-soprano) en Robert Hoving (bariton) brengen op muzikale wijze een bijzondere briefwisseling van Belle van Zuylen naar Blaricum.

Maaike Peters werd in 1981 geboren in Doornenburg en kreeg op twaalfjarige leeftijd haar eerste celloles. Ze vervolgde haar lessen aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem bij Robert Dispa en later aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht bij Lenian Benjamins, Jeroen den Herder en Elias Arizcuren. In 2005 behaalde zij haar Bachelor of Music. Hierna studeerde ze aan de Hochschule für Musik in Detmold, bij Professor Marcio Carneiro. Haar Master aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht bij Ran Varon, heeft zij in 2010 afgerond. Ze volgde masterclasses bij onder andere Dmitri Ferschtman, Quirine Viersen, Colin Carr en Gavriel Lipkind. Haar bijzondere interesse ligt bij kamermuziek. Al op jonge leeftijd stond ze in de finale van het Charles Hennen Concours, Zonnewende Concours en het Prinses Christina Concours. Met verschillende ensembles heeft ze deelgenomen aan masterclasses van onder andere András Schiff, Eberhard Feltz, Stefan Metz, Jürgen Kussmaul en leden van het Alban Berg Quartett. Ze is als musicus actief in diverse kamermuziek-, opera-, muziektheater- en orkestprojecten in binnen- en buitenland.

De muziekmiddagen zijn van 15 – 16 uur in de Dorpskerk van Blaricum, Torenlaan 16, 1261 GD Blaricum. Er is ruime parkeergelegenheid.
De toegang van deze concerten is vrij; er wordt van u een gulle gave gevraagd, die geheel ten goede komt aan de optredende musici.